Kurser


 
Boka aktiviteter och artiklar INFORMATION
Våra terminskurser är på 14 tillfällen á 65 min. Alla som går GRUNDKURS eller FORTSÄTTNING har möjligheten att gå på två dagar i veckan till priset av EN! (Mån, tis el. torsdag). Erbjudandet gäller för 2 kurser på samma nivå och endast i mån av plats. Se det som ett perfekt tillfälle att öva mer på din dans! Priset för detta erbjudande är 1900:- för förare och 2200 för följare. Passa på!

Observera att man måste anmäla sig till båda de dagarna som man ska vara med på samt finnas på plats 2 ggr i veckan för att det inte ska bli strul med fördelningen mellan förare/följare! Erbjudandet är enbart i mån av plats. Singelkursanmälan har förtur!

Priser
1 kurs: 1900 kr
Du kan även gå dubbelkurs för det priset i mån av plats!

Priser inkl. Rabatter
1 kurs, 1 par: 3300 kr (250 kr rabatt p/p)
2 parkurser: 3600 kr (Första kursen 1900 kr, andra kursen 1700 kr)
3 kurser: 5300 kr (Samma som ovan + tredje kursen 1700 kr)
4 kurser: 6700 kr (Samma som 3 kurser + fjärde kursen 1400 kr)
Notera att fokusgruppen inte ingår i denna rabattgrupp

Pensionärer: 1200 kr/kurs
Studenter: 20% rabatt
Ta med en nybörjare som anmäler sig och få en kurs för 50% av orginalpriset

Rabatterna ovan kan ej kombineras! Vi väljer den mest fördelaktiga rabatten för dig (av de du är kvalificerad till). Du kan med andra ord inte anmäla dig exempelvis till en dubbelkurs och sen få studentrabatten ovanpå det. Det är alltid mest fördelaktigt som student att anmäla sig själv till en kurs i taget!

Du behöver ingen partner för att dansa hos oss! Vi försöker alltid gruppera klasserna så det blir så jämnt som möjligt. SwingAkademien förbehåller sig rätten att ha en viss differens mellan förare och följare om det anses nödvändigt för att kursen ska bli av, samt att eventuellt ställa in en kurs om vi har för få deltagare för att kursen ska gå runt. Personer anmälda i par har dock förtur vid anmälan. Paranmälan kan inte göras i efterhand, utan sker vid anmälningstillfället.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tillbaka till toppen ^

VECKOSCHEMA

Måndag / Tegnérlunden 6
Onsdag / Tegnérlunden 6
Torsdag / Döbelnsgatan 56
19.00
WCS Grundkurs
19.00
WCS Medel/Av.
18.45
WCS Forts.  
20.05
WCS Forts/Medel
20.05
WCS Avancerad
19.50
WCS Medel.  
21.10
WCS Fokusgrupp
   


GRATIS PROVA-PÅ v. 3, mån 13, ons 15 och tors 16 januari enligt schemat ovan! 
Samma starttider gäller för samtliga klasser dock varar lektionerna endast 45-50 min för att alla elever ska ha tid att ställa ev. frågor till lärarna, alternativt registrera sig på plats. Vi rekommenderar dock att ni anmäler er i förväg via hemsidan då vi inte kan garantera några platser om inte betalning finns inne på bankgirokontot innan kurstarten. Obs! Anmälan är bindande!


Kursstart v. 4, mån 20, ons 22, tors 23 januari - OBS! Kursuppehåll under Sthlms skolkalender samtliga lovdagar

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tillbaka till toppen ^

BETALNING

Sker via den faktura som skickas med ert antagningsbesked. Ni betalar alltså inte förrän vi bekräftat att ni fått en plats på kursen och antagningsbesked mottagits. Vid betalning online, var noga med att korrekt uppge det OCR-nummer ni fått i mejlet! Se även till att betala till bankgirot (står även det med i antagningsbeskedet) och inte(!) via postgirot. Att leta reda på vilsekomna inbetalningar tar tid och gör att ni får ovälkomna påminnelser trots att ni redan betalt. Betalningspåmminelserna går ut automatiskt när en viss tid efter förfallodatumet gått. Har ni fått en felaktig sådan (se dock anmälningsvillkoren nedan) så hör av er till ekonomi@swingakademien.se

Anmälningsvillkor

Anmälan är bindande, dvs har du fått ett bekräftelsemejl är du skyldig att betala för kursen om vi inte får in en korrekt avanmälan. Den ska ske minst en vecka innan kursstart. Senare avanmälan debiteras med en 300:- avgift per kurs. Sker din kursanmälan mindre än en vecka innan kursstart gäller ändå samma som ovan! Avhopp från kursen då kursen redan startat, debiteras med full kursavgift.

OBS! Är du anmäld till flera kurser ska en separat avanmälan göras för varje kurs!

Såklart finns det omständigheter att ta hänsyn till (så som sjukdom, ändrat arbetsschema m.m) och kan ni uppvisa ett läkarintyg, jobbintyg eller annat officiellt dokument som verifierar ert behov till en avanmälan, behöver ni inte betala någon kursavgift/får redan betald avgift åter. Obs! En avanmälningsavgift utgår alltid då avanmälan sker senare än en vecka innan kursstart, även om intyg kan uppvisas!

Hur gör man en avanmälan?

En avanmälan sker via info@swingakademien.se och som avanmälningsdatum räknas dagen vi fick in mejlet. Uppge namn och referensnummer för anmälan och, vid eventuellt återbetalning, även clearing- och banknummer.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tillbaka till toppen ^

KURSBESKRIVNINGAR

Vår nivåordning ser ut som följer:
Grundkurs - Fortsättning - Forts/Medel - Medel - Med/Avanc - Avancerad - Fokusgrupp
 
WCS Grundkurs

För dig som aldrig dansat WCS och vill ha en gedigen intrtroduktionskurs som inkluderar i princip alla grundmoment du behöver ha för att kunna börja dansa! Tempot är lugnt men ändå dynamiskt och anpassat efter gruppen. Ju snabbare ni lär er desto mer bonusar hinner man med. Repetition är inkluderat i kursen för att man ska hinna få rutin på alla figurer. Det är viktigt att få med alla grunder innan man byter nivå.

WCS Fortsättning
För dig som tagit en introduktionskurs på minst 10 lektioner, alternativt varit på ett event som deltagare på Newcomer. Du bör besitta en rutin på de grundmoment som är inkluderade i nybörjarkursen, samt ha varit ute och socialdansat ca 1-2 ggr i månaden under 6 månaders tid. Om du bara varit på drop in klasser sporadiskt så rekommenderar vi att du går nybörjarkursen först för att få en lagom inlärningskurva.

WCS Forts/Medel 
För dig som har dansat i minst 1,5 år varav en termin som nybörjare och minst 2 säsonger på fortsättning. Du kanske även har varit på en del event och tagit klasser på Novice nivå och vill ta steget upp i intermediate. Du har bra koll på grunderna och vill finslipa din teknik samt jobba mer med musikalitet, styling, m.m. Denna kurs kräver rutin och kött på benen. Om du är osäker på dina basics, gå Nivå Fortsättning först 

WCS Medel
För dig som dansat WCS i minst 2-3 år och dansat i fortsättning/medel minst 2 säsonger.. Du är inte främmande för att använda dig av musikaliteten och har full koll på uttryck som stretch, compression, resistance, level changes, etc. Notera att det inte räcker med att ha hört vad dessa saker står för utan även att kunna applicera dem i praktiken på en mer utvecklad nivå. 

WCS Medel/avancerad
Denna kurs är övergångskursen från Medel till avancerad. För dig som dansat på nivå Medel i minst 2 terminer. Vi bygger vidare på innehållet från föregående kurser. Här jobbar vi mycket mer med dynamik, acceleration, decceleration, phrasing, turn & spin teknik, styling och footwork samt mer avancerade kombinationer. Musikanpassning är ledordet för kursen

WCS Avancerad
Detta är den högsta nivån på SwingAkademien och här förutsätter vi att du gått samtliga nivåer hos oss, att du har rejäl dansvana, genom att aktivt ha deltagit regelbundet på events i både Sverige och gärna utomlands. Samspelet mellan förare och följare ska inte vara ett nytt koncept utan finnas med i rutinen. Vi lägger grunden för att hitta verktygen att utveckla sin egen stil.

WCS Fokusgrupp
Show och tävlingsgrupp! På den här klassen jobbar vi med allt som har att göra med WCS i scenisk form samt tävlingssammanhang. Uttryck, showmanship, trick, multipla snurrar, m.m Audition krävs och anmälan sker med partner. Maila huvudansvarig på ibirocay@gmail.com


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tillbaka till toppen ^